Restauranger nattliv på Koh Samet


Koh Samet är ingen stor partyö som du åker till för att festa loss varje kväll. Hit åker du egentligen för att ta det lugnt och koppla av på alla fina stränder som ön har att erbjuda. Men det finns några diskotek på ön och en rad olika strandbarer. Slå dig ner vid en bar och beställ din favoritdrink i en liten hink, skål! Du köper alla ingredienser som du sedan blandar ihop i din lilla hink som du dricker ur med sugrör, kan det bli roligare? Restauranger finns det dock gott om på ön och på de flesta stränderna, iallafall de största, finns de flesta maträtterna att hitta på menyn. Koh Samet är känd för sin goda, färska frukt som durian, rambutan och mangostan. Ön är också känd för sina skaldjur och annan seafood, som räkor och bläckfisk. På strändernas restauranger hittar du ofta seafood och annan thailändsk mat, men även internationell mat som pasta, hamburgare och pizza. Därför är det lätt att hitta någonting för alla att äta på Koh Samet, barn som vuxen.

Sai Kaew Beach
Sai Kaew är barstranden på Koh Samet som är väldigt populär bland ungdomar. Det är denna strand du ska besöka om du letar efter musik att svänga loss till med en drink i handen. Här finns det en rad olika strandbarer där du kan beställa din favoritdrink. Här är även restaurangutbudet väldigt stort, då det finns restauranger både precis vid stranden och i staden bakom stranden. Här hittar du all sorters mat, både från restauranger, strandförsäljare och billigare matstånd i staden. Sai Kaew Beach

Beach Bar
På Beach Bar kan du hänga hela natten och varva de goda drinkarna med ett parti biljard. Baren är rätt liten men det ger den en mysig känsla. Ryktet säger även att drinkarna kan vara de bästa på ön här! Beach Bar ligger i slutet av huvudgatan vid Sai Kaew Beach.

Eldshower
På kvällarna kan du underhållas av en häftig eldshow på stranden. De börjar runt klockan 20.00 på kvällarna och innehåller en rad olika häftiga trick med eld. Slå dig ner på någon av uteserveringarna, beställ in en drink och njut av showen!

Joe´s
På Joe´s, som du hittar på Sai Kaew Beach, kan du beställa in en barbeque att fylla magen med en hungrig kväll. Inte nog med att den är god, den är billig också! För runt 100 Baht får du många olika sorters mat, kebab, sallad, potatis och majs, att du troligtvis får rulla tillbaka till ditt hotell!

Lima Bar
I slutet av byns gata vid Sai Kaew Beach hittar du Lima Bar. En liten bar som håller på att växa i skorna fortfarande, men som är väl värt ett besök redan nu på grund av deras smaskiga coctails.

Ploy Bar
På Ploy Bar kan du festa som thailändare då denna stora bar har en thailändsk stil. Här underhålls du av olika live shower medan du svalkar dig med din nyinköpta drink. När showerna är slut finns det lite spel att sysselsätta sig med, hur pass dålig förlorare är du egentligen? Du hittar lätt till Ploy Bar, en stor bar mitt på Sai Kaew Beach.

The Islandbar
The Islandbar hittar du i staden bakom Sai Kaew Beach, om du fortsätter runt 100 meter efter 7-Eleven. Här kan du slå dig ner med en dricka i handen för att underhållas av de olika live-framträdanden som de har här varje kväll. Här spelas det allt från 70-talsmusik till country, från 80-talsmusik till country och rock n´ roll. Det finns någonting för alla här så se till att ta dig till The Islandbar när du har vägarna förbi Sai Kaew Beach.

 

Phai Beach
Phai Beach är stranden strax söder om Sai Kaew Beach. Även här finns det lite barer och restauranger att slå sig ner på för att ta en drink. Här hänger det små drinkhinkar som girlanger och de är även upphängda i ett träd på stranden vilket ser lite roligt ut! Under fotbolls-VM anordnar vissa restauranger fotbollskvällar om du känner för att hålla koll på vad som händer inom fotbollsvärlden. Räkna med att bli erbjuden en rad olika flyers från restaurangerna på dagarna. De gör reklam för kvällens drink och om du har tur så får du till och med en gratis! Om det är party du är ute efter när du ska till Phai Beach bör du planera in din resa så att du kommer hit mellan torsdag till söndag då de är de bästa partydagarna på stranden.

Naga Bar
Precis där Phai Beach börjar ligger Naga Bar. Här kan du, som på så många andra barer på ön, spela lite biljard med familj eller vänner. Här är även drinkarna billiga, men ta det lugnt! Varannan vatten sägs det!

Tok´s Little Bar
Tok´s Little Bar hittar du precis bredvid Naga Bar vid Phai Beach. Precis som namnet antyder är Tok´s Little Bar en liten bar på stranden. Hit kan du komma flera dagar i rad då de oftast har ett nytt tema för varje kväll. Här kan du "chilla" med en drinkhink i handen och bara ha det härligt!

Silversand Bar
Är beläget på Phai Beach, på andra sidan av stranden, bort från Naga bar. En väldigt populär bar med ett stort dansgolv där du kan gå lös med dina senaste moves och knep. Kanske kan du även lära dig ett nytt steg av någon av alla partyglada personer på Silversand Bar! Blir du trött efter allt dansande kan du sätta dig ner en stund för att vila och samtidigt titta på kvällens eldshow!

Gecko Bar
På Gecko Bar kan du sysselsätta dig med en rad olika saker än att testa barens alla färgglada drinkar. Slå dig ner för att titta på en film eller testa din skicklighet i biljard. Varva gärna drinkarna med någon av barens kyliga glassar. Gecko Bar ligger precis bredvid Silversand Bar. På Gecko Bar kan du även beställa barbeque för en härlig middag vid stranden.

Vong Duen Beach
Vong Duen Beach är populär bland turister. Trots att det inte finns några nattklubbar eller discon här så finns det en rad olika restauranger och barer uppradade på stranden där du kan slå dig ner på en uteservering för att ta någonting att dricka eller tugga på. Vong Duen Beach vaknar verkligen till liv på kvällen med alla lampor hängandes i träden och alla uteserveringar som byggs ut. Uteserveringarna här blir extra mysiga med sackosäckar eller kuddar och dynor att lägga sig på. Vong Duen Beach

Blue Sky Restaurant
På Vong Duens norra sida ligger Blue Sky Restaurant. Här kan du njuta av god mat på deras uteservering byggd uppe på de klippiga stenarna, med en utsikt över hela stranden och havet.

De Kaffie Is Klaar
Slå dig ner i en sackosäck vid det holländska stället De Kaffie Is Klaar för att känna av de holländska vibbarna.

Tom´s Pizza & Bar
På Tom´s Pizza & Bar kan du, precis som namnet antyder, beställa både pizza och någonting gott att dricka när du slår dig ner på uteserveringen. Restaurangen hittar du lätt med hjälp av den svenska flaggan som hänger utanför restaurangen. Flaggan var en present till restaurangens ägare från en svensk stammis!

The BayWatch
Mitt på stranden ligger denna trevliga och populära bar kallad The BayWatch. Kanske får du känslan av att vara livvakt i röd baddräkt eller badbyxor så fort du slår dig ner här! Här kan du, förutom att sörpla på din favoritdrink, koppla upp dig på Internet och bara ha det trevligt.

Övriga stränder 
På Koh Samets övriga stränder finns det inte något riktigt nattliv att skryta med. Det finns inga diskotek eller klubbar som du kan dansa loss på hela natten lång. Men ibland kan det vara skönt att slippa ligga vaken till dunkande musik när man egentligen vill sova. Då kan det vara bättre att ta en kvallstur till Sai Kaew Beach eller Phai Beach för att festa innan du åker tillbaka till den stranden där du bor. På stränderna finns det restauranger med uteserveringar där du kan ta någonting gott att dricka och umgås med nära och kära. På de mindre stränderna, dit det inte kommer så mycket turister, finns det oftast bara thaimat och seafood att beställa på menyn. Kommer du till de lite större stränderna finns det dock allt från thaimat, hamburgare, pasta och pizza att beställa.

Indian Summer
Om du har vägarna förbi Ao Noi Na Beach kan du besöka Indian Summer som är den enda restaurangen på ön som serverar indisk mat. Ao Noi Na Beach ligger på Koh Samets norra kust och hit tar du dig via song thaew. Ta dig hit för en härlig middag, Indian Summer öppnar klockan 17.00!
Mest bokade hotellen
Karta hotell Koh Samet

Visa hotell karta
Top 5 budget hotell


Bilder från ön Koh Samet
Bilder från ön Koh SametBookmark and Share


Koh Chang | Hua Hin | Thailand Karta | Koh Samui | Koh Tao | Koh Phangan | Krabi, Ao Nang hotell | Koh Lanta | Phuket Guiden | Ko Tao

Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell | Allt om Thailand | Gratis pdf guider | Norra Thailand | Koh Phangan
© 2010 kohsametguiden.se | www.kohsametguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: